Народър изригна: Борисов изобщо не е наясно на кой свят е и какво прави

На Бойко му се върти в главата: Американските господари – най-добрите господари!Нямам нито време, нито желание точно сега да анализирам премиерските глупости от днес. Две неща обаче ми прозвучаха изключително цинично и искам да ги споделя.

1. Оказва се, че според това недоучило човече, което се явява премиер на Република България, всички, които в момента изпитват икономически проблеми във връзка с обявеното извънредно положение са олигарси, които са ходили на ски миналия месец…

Този изобщо не е наясно на кой свят е.

Тук няма да се спирам на подробности как фризьорката например, която едва връзва двата края, се е наслаждавала на ски-курорт във Франция през февруари. Можете да замените фризьорката с каквото си поискате – собственикът на кварталната бакалийка, обущарят, готвачът в ресторанта, сервитьорът, бащата или майката на дете, което не е на училище и те са в неплатен отпуск да го гледат и пр. Изборът е ваш.

Според недоразумението Борисов това са олигарси…

2. Премиерът нагло заяви, че има мнозинство в парламента, на което каквото нареди – това ще направи. Каза, че веднага може да изхарчи 7 милиарда, защото няма кой да го спре. Е, така изхарчиха с Горанов много пари и ги раздадоха на правилните хора.

bulpress tv

Явно хазната е тотално ометена и Борисов затова побесняваше днес щом го попитат за пари. Циничното в случая е, че той даде да се разбере, че България отдавна не е парламентарна република, а територия, в която Борисов си разиграва коня както намери за добре.

Loading...

По-късно ще пия нещо успокояващо, за да имам силите да изслушам отново глупостите, които наговори днес и да им направя обстоен анализ, ако е възможно да се ориентирам в налудното му и несвързано говорене. / източник Наталия Сотирова, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.