Външното ни министерство съобщи, че българите, които са в чужбина, могат да се приберат в България

Външното ни министерство съобщи, че българите, които са в чужбина, могат да се приберат в БългарияСлед въведеното извънредно положение в страната, външното ни министерство съобщи, че сънародниците ни, които са в чужбина, могат да се приберат в България.

Под 14-дневна карантина ще бъдат поставяни онези, които се връщат от определените за рискови държави – Италия, Испания, Иран, Република Корея, Китай.

Чехия забранява от понеделник влизането на чужденци. На сайта ни са публикувани всички ограничения за преминаване на границите, които наложиха повечето европейски държави.

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната заради COVID-19, в двата терминала на летище София ще бъдат допускани единствено пътуващи.

Loading...

Затварят се и всички търговски обекти на територията на летището, с изключение на магазините за хранителни стоки и аптеките. 24 отменени полета показва справка на сайта на летището. Повечето от и до Италия.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.