Борисов кашля силно, има вероятност цялото правителство да е заразено от коронавирус?

Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унасПремиерът Бойко Борисов показа, че за него правилата за предпазване от коронавирус не важат!

Въпреки, че кашля силно, Борисов води заседанието на Министерски съвет без предпазна маска и няма данни да е направил изследване за коронавирус.

Нещо повече, въпреки, че проявява някои от симптомите, Борисов постави под заплаха здравето на хиляди граждани, с които проведе срещи през изминалите дни.

Не се знае и неговите министри, ако са приели заразата на вируса, на колко хора са я предали.

Припомняме, че и шефа на щаба за противодействие на коронавируса ген. Мутафчийски, също кашляше в лицето на журналист и беше без предпазна маска.

Loading...

Оказва се, че тези, които ни съветват как да се пазим от коронавирус, сами нарушават своите мерки, а искат от хората да ги спазват. / otupor

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.