3 милиона български емигранти искат обяснение от Горанов как се харчат парите им събрани за „такса смет“ след като те не правят боклук в България!

Потресваща ГЕРБерщина: България гори боклука на Нигерия…

Над 400 000 празни къщи и апартаменти в България плащат всяка година в общините такса смет, без някой да живее в тях и да изхвърля боклук.

Но това за Герб няма голямо значение и всяка година таксата се вдига във всяка една община с обяснението, че трябвало да е чисто.

Второто обяснение на калинките от Герб е че имали много разходи по почистването, но явно тези „калинки“ не отчитат факта, че повече от половин България вече е зад граница, че боклука е в пъти по-малко отколкото преди 10 години, но таксата смет е в пъти по-висока, за тях няма значение, на тях им трябват пари, за какво ще се използват никой няма право да пита. А дори и да пита, няма да получи и отговор.

Затова група емигранти от различни държави в Европа, ще изпратят писмо до Владислав Горанов най-видната „калинка“ на „Калинчо “ Борисов, за да разберат как точно става номера, десет години да не правят никакъв боклук в България, но Герб да им прибира парите и да им вдига таксата всяка година.

Loading...

Населението на България намалява, таксите се вдигат, явно правителството ни цака да плащаме и за бооклука, който внасят от трети страни, но дали това е така, могат да кажат Горанов и Борисов. / informiran

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.