Става страшно! Кьовеши подхваща барселонското разследване за Борисов от антикорупционната прокуратура

Кьовеши се включва в разследването: Барселонските подставени лица на Боко, усвоили 7 млн. еврофондове… Гледайте им хотелитеЛаура Кьовеши вече е взела решение да подхване барселонската афера с разследването за пране на пари!

В друга медия вече излезе, че е имало среща при затворени врати с прокурорите на четири други държави, в които има данни за нередности с българския премиер още от началото на незавършените му мандати като министър председател.

Твърди се, че освен испанската прокуратура и прокуратурите на още четири държави се занимават със „Калинчо“ Борисов както е модерно в последно време да наричат Бойко в Европа.

Според достоверни източни със случая Барселона се захваща и Лаура Кьовеши, защото е възможно изпраните пари да са европейски средства, придобити от огромни далавери и корупция по европейски програми.

Loading...

Знаем, че румънката, като захване нещо, го докарва до край, а в случая проблема идва от четири европейски държави, което не е шега работа, се разбира от публикация на една европейска медия, запозната с европейските практики. / informiran

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.