Болестта убиец е в България! Разкриват диагностицирания с коронавирус скоро и взимат крути мерки – България

Болестта убиец е в България! Разкриват диагностицирания с коронавирус скоро и взимат крути мерки – БългарияЧовек е диагностициран с коронавирус в България, пише Трафик нюз. Информацията за болния все още не е официално потвърдена от Министерството на здравеопазването.

По инфо на Novinite.bg болният от вирусът убиец е от Пловдив.

За момента се пази в тайна в кой град се намира болният.

Той има висока температура и всички симптоми на COVID-19. Очаква се до часове пробата му да бъде оповестена официално от властите.

Източници на Трафик Нюз твърдят, че вече се подготвя стратегия за изолиране на заразата като ще бъдат ограничени обществените прояви, предполагащи съсредоточаването на много хора на едно място.

Ще се затворят училища и градини, както и други учреждения.

bulpress tv

Припомняме, че по последни данни от Националната референтна лаборатория, 9-те проби, които са направени днес, са отрицателни. Те са били на пациенти от Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна и Бургас.

Loading...

В лабораторията обаче има проби от Русе, чиито резултати все още не са анализирани. Вчера отрицателни бяха тестовете за COVID-19 от Пловдив.
informiran

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.