Илиан Тодоров: Само се оплакваме, а в София се живее по-добре в сравнение с Лондон и Париж

Илиан Тодоров: Само се оплакваме, а в София се живее по-добре в сравнение с Лондон и ПарижСлед като диагностицира протестиращите срещу правителството български граждани с форма на дебилизъм и олигофрения, областният управител на София Илиан Тодоров в ново прессъобщение до медиите заяви, че българите само се оплакваме и разясни на софиянци, че живеят по-добре от гражданите на ред европейски столици.

Ето и отправеното послание на Илиан Тодоров в сайта на Областна администрация Софийска област, което факти.бг публикува без редакторска намеса:

„Ние българите имаме една обща лоша черта. Обичаме да се оплакваме. Някак си мазохистично обичаме да бъдем жертви. Да се самоопределяме като онеправдани, излъгани и дори бедстващи. Истината обаче е съвсем друга.

Обичаме да мразим онзи, който казва истината. Лао Дзъ бе казал, че гласът на истината е неприятен за слуха.

В тази връзка трябва да създам неприятности на много хора, изричайки че качеството ни на живот е много по-високо от това в редица европейски държави.

И това не са мои мисли, а резултат от изследвания на международни независими институции. Според тях индекса за качеството на живот в София е по-добро от редица европейски градове.

bulpress tv

Според „Numbeo”, в София се живее по-добре отколкото в Атина, Будапеща, Милано, Лондон, Букурещ, Париж, Рим и Москва.

Според същото изследване софиянци живеят по-добре от гражданите в Хонг Конг, Истанбул, Пекин и редица други градове.

Loading...

Роденият в Русе лауреат на Нобелова награда за литература, белетрист, есеист, драматург и философ от еврейски произход Елиас Канети бе казал : „Истината трябва да удря като гръм. Иначе би била безполезна.”

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.