ГЕРБ бият отбой, вече не искали импийчмънт за Румен Радев

След хакването на НАП: Вече има случай на изтеглен кредит с чужда самоличностПолитическа партия ГЕРБ даде извънреден брифинг.

На него те разкриха готвят ли импийчмънт на президента Румен Радев.

„Няма да инициираме и да подкрепяме процедура по импийчънт за президента Румен Радев“, категоричен бе вицепремиерът Томислв Дончев, пише Блиц.

„Не желаем да има напрежение и война между инструкциите. Не искаме да инвестираме в политическо противопоставяне и разделение на обществото“, поясни още Дончев.

„Лидерът на БСП Корнелия Нинова обикаля из Брюксел и твърди, че ни е отказала нещо, за което ние всъщност не сме я канили. Ние не сме предлагали на БСП коалиция“, категорична бе пък председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

„Няма да правя коментар на думите на президента Радев, че оттегля доверието си от нас“, каза пък Дончев, коментирайки новината от преди дни, че държавният глава снема доверието си от кабинета на премиера Бойко Борисов.

bulpress tv
Loading...

„Позицията на г-н Марков е преди решението на Изпълнителната комисия“, каза Дончев във връзка с изявлението на депутата на ГЕРБ Георги Марков вчера, в което той каза, че има достатъчен брой депутати по волята на българските избиратели и ние ще решим дали искаме импийчмънт на президента, или не.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.