Няма нищо по-достойно от благодарноста!

Остава точно един месец до деня, в който България отново ще чества своето Освобождение от 5 вековното си турско робство!

Освобождение, платено със скъпата и саможертвена цена на хилядите убити, но останали безсмъртни в нашето съзнание руско-български войни, борили се преплетени в едно, като здрав щик готов да прониже всеки попречил на мисълта им за свобода!

Освободителната война на нашите братята-руси, макар и водена по много стръмен и кърваво-мъченически път, беше едно доказателство за силната връзка между всички славянски и православни народи и тяхната безмерна братската любов, която никога не трябва да бъде забравяна!

Не трябва да бъдат забравяни и майките отгледали и пожертвали синовете за нашата свещена българска земя!

Loading...

Призовавам всички българи в чужбина, да започнат организирането по честването на Освобождението на България, както и да поднесат венци и цветя пред всички Руски и Български посолства в знак на признателност към загиналите! Няма нищо по-достойно от благодарноста! / Ива Иватта

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.