Ти нямаш доверието на народа. Не си избран, а натрапен! Вие се самоизбирате с манипулации и купуване на гласове

Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унасТоп-келешът на Територията, известен и като Главната Мутра на Републиката, логично е притеснен и както винаги в такива случаи, си изпусна много зле нервите и си показа пълната липса на първите седем години.

След като нарече журналистките „мисирки“ /тук някак си едва се сдържам да се присъединя/, а секретарят на Президента – келеш, се видя, че изобщо не е подготвен с адекватен отговор на изявлението на Президента Радев и както винаги, е решил с простотия да респектира.

Видиш ли, него народът го бил избрал. Грешка, Мутро, голяма грешка. Народът български не е този в гетата и този, който се продава срещу 50 лева на глас.

Не можеш да твърдиш, че си избран от тези, които от страх за хляба си, са гласували за вас, за да има хляб за децата им.

Отдавна вече народът показа какво мисли за вас. Не ви е избрал. Вие се самоизбирате с манипулации и купуване на гласове.

И как за толкова много години във властта не се научи поне прилично да говориш, а се държиш като селски гамен, който си говори със съселянин, когото мрази. Дори американските ти господари вече ги е срам от теб.

bulpress tv

Ти нямаш доверието на народа. Не си избран, а натрапен! И е време да върне властта на този, на когото принадлежи – на българския народ.

Защото, ако продължиш да управляваш, наистина само мисирки и келеши ще останат в тази земя, която ти превърна в бунище!

Българите няма да ти простим. Не сме те избрали. Но ще ти покажем къде ти е мястото!

Loading...

Страхувай се!!! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.