Държавата окончателно е превърната в цирк от ГЕРБ. Нищо нормално не остана

Перник не заслужава това. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня оставаС тъга прочетох, че Гешев преустановявал всякакви контакти с Президентството.

Каква драма, драги зрители, каква драма!

Не се и съмнявам, че в президентската институция и в частност Президентът са дълбоко натъжени от факта, че няма да могат да си общуват с Гешев.

Аз съм натъжена още повече от факта, че допускат хора със здравословни проблеми в прокуратурата. Дали може някой специалист деликатно да му обясни, че лицето Гешев и главният прокурор имат различни правомощия и задължения.

Лицето Гешев може да си плямпа каквото си поиска и да се държи неадекватно колкото му душа иска, стига да не пречи на хората. Главният прокурор обаче е длъжен да спазва законите, правилата и нормите на поведение. Защото представлява институцията, а не личността си.

Какво означава главен прокурор на държавата да откаже да говори с Президента на държавата. Бе това да не му е махленска свада, че „да не си говорят“.

bulpress tv

Разбираемо е така да се държи неособено интелигентна пубертетка на 13-14 години, но за зрял мъж предизвиква размисли за здравословни проблеми!

Държавата окончателно е превърната в цирк от ГЕРБ. Нищо нормално не остана. Когато властта е превзета от ментално проблемни същества, които са изтървали първите седем години възпитание, нещата силно загрубяват.

Loading...

И нещата стигат до там – или ние дебилите, или дебилите – нас! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.