Ние не искаме в еврозоната. Не искаме българският лев да остане в историята и да минем към еврото

България след влизане в ЕС – бедност, висока смъртност, най-много пушачи и най-кратко живеещи хора

Управляващите се правят на все недоразбрали.

Най-вече какво искат българите.

Ние не искаме в еврозоната. Не искаме българският лев да остане в историята и да минем към еврото. Това е окончателен отказ от държавен суверенитет.

Какво не разбрахте от подписката на „Възраждане“ срещу еврото. Какво не разбрахте от многобройните анализи на икономисти /учили такива, а не като вашите калинки/.

Сега ще пипате и валутният борд и курса на еврото. А ей така, през празните ви глави да минава мисълта какво става със стотиците хиляди кредити в евро? Какво ще стане и с без това нестабилната българска икономика и бизнес? Как ще се увеличат цените?

bulpress tv

Не, просто по горните ви етажи на телата няма никой. Само ехо, което кънти. Кристалинка /или Сталинка, както й е рожденото име/, затова ли се домъкна тук?

Вече дори не ни оставяте илюзията, че се вслушвате в мнението на народа. Правите, каквото си поискате, за да печелите още, и още, и още пари. На наш гръб. Само надменно ни уведомявате какви решения сте взели за нашето бъдеще.

Великобритания се измъква от този сатанистки съюз, вие зорлем ни тикате по-навътре в блатото му.

Не на еврото и еврозоната. Българите си имаме валута – български лев! Който преди да налазите в политиката, беше обезпечен с всички златни активи на БНБ. Сега вече този надпис го няма. А всъщност къде ни е златният резерв? И дали точно в него не е ключът от бараката за какво сте се затръшкали за чакалнята, коридора и антрето на еврозоната?

Loading...

Националното предателство при вас достига непознати в историята на България върхове! Спрете се, защото възмездието ще бъде страшно! / Адв. Елена Гунчева

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.