Който е тръгнал с американците, добро не е видял. Минават като скакалци и опоскват всички ресурси

Перник не заслужава това. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня оставаОтношенията между България и Русия започват да имат сибирски климат.

Главно поради усърдието на нашите управляващи да се мазнят на Чичо Сам и да покажат вярност с изплезени езици и размахани опашки.

Само че, както и във всичко останало, не знаят мярката и определено се оливат, като стават за жал и смях.

Днес Гешев се срещна с Джисика Ким, юридическият надзорник на Тръмп на Територията. И както при всяка една негова среща с някой американски шеф, незабавно след това се оказва, че Гешев си е хванал шпионин. И винаги шпионинът е руски. Преди няколко месеца изгонихме руски дипломат.

Шпионирал, значи. Сега още двама. От изявлението на руското посолство разбираме, че Гешев е съобщил първо на медиите, а след това на посолството. Е, какво да кажем, кой до го научи на дипломация и дори на възпитание!

Умишлено и последователно се опитват да ни скарат с Русия и да настроят българите срещу руснаците. Но го правят толкова левашки и безогледно, че постигат обратния ефект. Да не сме кьорави, бе?

bulpress tv

Борисов отива да докладва на Мустафата през ден и да получава указания какво да прави, ходи при Тръмп да му обяснява, прави срещи, на които се правят някакви съвместни програми и проекти, американците се бъркат в съдебната ни система и пряко в енергетиката, дават ни тон какви потоци да минават оттук.

Да, между американските и руските дипломати има огромна разлика. Първите нагло и безпардонно нарушават със съдействието на купените български политици, българският суверенитет. Дават ни наставления каква да бъде външната ни политика, какви проекти в енергетиката и откъде да приемаме, какви да бъдат икономическите ни отношения.

Привикват главният прокурор и шефовете на службите на „спявка” и им казват какво да правят, което може да се определи само като груба намеса във вътрешните ни работи. А руските просто се опитват да си вършат работата. На американците не им трябват шпиони, по простата причина, че са си купили правителството. И то им докладва директно и изпълнява директивите.

Шпиони и национални предатели. Някак си вторите са доста по-гнусни, защото предават народа си. И продължават. Който е тръгнал с американците, добро не е видял. Минават като скакалци и опоскват всички ресурси. На тях силни съюзници не им трябват. На тях им трябват войни, за да си пласират оръжията!

Loading...

Хванаха си шпиони! Честито! Искате да ги уплашите руснаците. Включително с идването на Ф-16 след години. А не се ли замисляте какво ще се случи, ако не се уплашат. И дали българите ще ви подкрепят в нещо, което дори Хитлер не успя да ни накара да направим! / Адв. Елена Гунчева

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.