Най-големият страх на Борисов е гнева на народа. Падането му от власт ще го изстреля в наказателните съдилища и затвора

Борисов не само, че вече не е приет в ЕС, но и е станал символ на корупция, елементарност и авторитаризъмНай-големият страх на Борисов е гнева на народа.

За това прави жалки РR акции, спекулирайки с човешката мъка, която не разбира и за която е отговорен, защото действителността в която живеем е пряк резултат от неговото управление.

Следващият му ход вероятно ще е възкресяване – „Стани и ходи!“

Засега Борисов се справя с гнева на народа – прогони милиони навън, други купи или постави в зависимост.

Другият му страх е обединението на политически партии и движения.Представените в парламента укротява с пари или заплахи.За извънпарламентарните грижа има прокуратурата.

Третият му страх е машинното гласуване.То ще осуети безконтролата подмяна на изборните резултати чрез поправки в протоколите и купуването на гласове.

bulpress tv

Страховете му да не загуби властта са основателни. Този път битката ще е докрай. Падне ли ще е завинаги. Падането ще го изстреля в наказателните съдилища и затвора.

Кратък е човешкият живот за да изплати на България стореното със земята, въздуха, водата, хората и техните убити надежди.

Един обрулен, огорчен, съсипан от бедност и безнадежност народ е в последна битка с мафията. Давид срещу Голиат…

Loading...

Да повторим историята! / Румяна Ченалова, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.