Народът ни се е изродил и извратил. Губейки всичко човешко и българско. Загубил духът си

Перник не заслужава това. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня оставаПреди време прочетох, че всеки народ има определено време на земята, след което отстъпва мястото на други народи, с по-нови и млади гени.

А България е стара, много стара държава.

Това, което е ужасяващото, че краят се случва толкова скоротечно. Човешката и социална деградация приличат на проказа, която разкапва обществото и отделния човек, докато от него остане чудовище, което се моли да умре.

Тъжно е. Опитвам се да се убедя, че все още има здрави гени в народа. Че има свестни и мислещи. След което излизам се се сблъсквам с такава катастрофална простащина, егоизъм и дебилност, че не мога да повярвам на очите си. Наред с кървавата алчност на новите богаташи, които изплюскват всички ресурси на държавата като диви варвари, заклели се да оставят само земя, посипана със сол.

И най-страшното е примиреността на деградиралото стадо, което блее от възторг по палачите, но е готово като побеснял вълк да се нахвърли върху себеподобните, които се опитват да му отворят очите и да го накарат да види реалността.

Нищо вече не ни трогва. Нищо не ни вълнува /освен турските сериали и промоциите в Била/. Нищо не ни впечатлява. Върху олтара даваме в човешко жертвоприношение децата си, семействата си, любовта, кариерата, социума. И ги заменяме с див егоизъм и брутализъм, решен на всичко, за да оцелее индивида. И без това крехките връзки в обществото са напълно прекъснати, общество няма. Имаме стадо полудели овце, които се ръфат помежду си и чакат с надежда края, който ще ги освободи от ежедневния ужас.

bulpress tv

Народът ни се е изродил и извратил. Губейки всички човешко и българско. Загубил духът си.

Дори не си отиваме достойно. Няма да има последна битка. Няма да има българи, умрели достойно под знамето. Няма да има герои. А историята просто ще запише: те се предадоха. Тук някъде е краят на България.

И както каза Славейков: Не народ, а мърша!
С това започнах и с това ще свърша!

Loading...

Не искам коментари. На леглото на смъртник цветята и ръкоплясканията, още повече критиките, са неуместни. Да си отидем в мълчание – така, както живяхме! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.