Българските офицери са се клели да защитават България, а не САЩ. Независимо колко ибрика сте им направили

Перник не заслужава това. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня оставаБоят настана, тупкат сърца ни!

Ей ги тамо наште душмани…..

Вчера вечно рошавият български лъв, гордостта на патриотичните трапези, блюстителят на българското и по съвместителство продавач на надежда за българско гражданство, обяви, че щом трЕбЕ, България ще се бие! На страната на САЩ срещу ВРАГОВЕТЕ НА САЩ!

Таковахме ги направо враговете на стратегическите ни съюзници! Направо им разгонихме майката и фамилията. Само като им покажем чертежите на Кефките и половината им армия ще умре в гърчове от смях. Другата половина ще умре от ужас при вида на Шкембе войвода, който елегантно се опитва да клекне на фронта.

Значи, разгонихме им фамилията на Русия, на Иран, на Ирак, на Китай /особено на Китай/, на Сульо, на Пульо и на всеки, който ни посочи Тръмпи. Интересът на краварите е наш интерес!

Шкембо за бой се стяга! Щял да вика запасните да пазят задните части на Тръмпи! Ама, както съм чувала, то по фронта стават сакатлъци, да не вземат Шкембо по погрешка да го освиткат някъде, ако на някого не му издържат нервите да слуша малоумия!

И съвет от една жена: Я си сядай на Д-то със синьото гърне на главата, поне да не ни излагаш. Защото, ако тръгнеш да събираш войска срещу Русия, Китай и Иран, освен онея с лакираните нокти и изскубаните вежди, дето искат да се фоткат с униформа, други няма да намериш!

Loading...

БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦЕРИ СА СЕ КЛЕЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИЯ! А не САЩ! Без значение колко ибрика сте им направили. / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.