Какво се промени в последните 30 г. – нищо! Какво ще се промени в следващите 30 г. – пак нищо!

В държава, която краде от болните и умиращи, единственото спасение не е науката, а Бога!

Стара година – Нова година.

Едни безкрайни математически изчисления и отброявания, калкулиране и пресмятане, напразни надежди и мечти.

Глупави пожелания за неща, които никога няма да се сбъднат. 80% от човешкият живот преминава в планове и мечти, от които само 20% стават реалност.

Какво се промени в последните 30г. – нищо! Какво ще се промени в следващите 30г. – пак нищо! Очевидно е, че за някаква промяна ни трябват 500г., но ние не сме нито орли, нито костенурки, нашият живот е в порядъка на 40-50г.

На какво се надяваме и в какво вярваме? Ясно е, че всички се уповаваме на Господ, така е най-сигурно и лесно. Оставаш всичко в неговите ръце и се пускаш по течението, пък каквото ще да става. Лесно е да жертваш друг, но така не можеш да бъдеш проверен ти самият. Доказателство и проверка, това се иска и не Бог да се доказва на нас, а ние на него да се докажем, чрез действия и нетърпимост към неща, които са против всичко справедливо и честно.

Да простиш е велико, но да забравиш е предателство. Помнете кой ви върна от „математическата гимназия“ на живота в първи А клас. Новата година няма как да изтрие или замаскира кражбите и лъжите на старата година!

Loading...

Справедливост за обезлюдените села, беднотията, мизерният начин на живот и първенството по смъртност, което води България, трябва да има, без значение колко сте пили или яли по празниците… / Ива Иватта 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.