Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли.

Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли.Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли.

Имало сценарии за сваляне на властта –това подсказвала кризата с питейната вода. Така работели от Държавна сигурност, с пяна на уста заявиха Бойко Борисов и Красимир Велчев.

Трябва наистина да си изперкал, за да търсиш сламка в очите на другите, а да подминаваш гредата в своите. Какъв сценарий за дестабилизация като десет години всичко областни управители са от ГЕРБ.

Десет години / допреди два месеца/ всички областни градове се командваха от кадри на ГЕРБ. Е, те ли искат да дестабилизират властта?

За каква държавна сигурност говорят трийсет години след като е разпусната и кадрите й 80 на сто изпоизмряха? Докога тези некадърници ще търсят оправдания, а няма да работят?

Най-голямата трагедия на Прехода е опростачването на народа. А такъв народ е ясно какви управници си избира. Ще кажете – да, ама те ги избират един милион, щото са зависими. Добре, а другите четири милиона защо не гласуват , а блеят?

Значи с овчедушието си индирикетно подкрепят властта на некадърниците. Тежко и горко на тези, които поемат властта след ГЕРБ – драмата в Перник ще изглежда като мила социална идилия!

Loading...

/ Стефан Северин informiran

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.