Оказва се, че пари за болни деца няма, но за нов самолет, десет пъти по-скъп, пари има!

Правителството дава 55 млн. лв. за нов самолет, докато оглозганият ни народец събира капачки за кувьози

Всяка година се правят най-различни благотворителни кампании за какво ли не, като най-голямата от всички тях е т.нар. Българска коледа.

Тази година тя събра 2 млн лв от дарения от десетки хиляди българи, отделили по някой лев от скромните си заплати и пенсии.

Общо събраните с благотворителност средства за крайно нуждаещи се българи в страната не надхвърлят 5 млн лв – за цялата година!

Междувременно Бойко Борисов реши да си купи нов самолет за 55 млн лв. Не защото няма, а защото сегашният му бил стар! Оказва се, че пари за болни деца няма, но за нов самолет, десет пъти по-скъп, пари има!

С този текст поздравявам всички избиратели на ГЕРБ и МВРО.

Драги сънародници, много сте ни скъпи! Струвате ни десетки милиарди на година и близо трилион лева за последните десет години, откакто ни управляват крадливите ви избраници.

Loading...

Силно се надявам скоро да ви представим сметката за обраните от вас средства, и ние от Възраждане ще направим и невъзможното, за да върнете всичко откраднато. С лихвите! / Костадин Костадинов, informiran

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.