Борисов, потомствен комунист и член на БКП, забрави комунистическото минало и стана див капиталист

Докато Бойко се чуди снимал ли се е с Тръмп, тук скочиха ток, парно и хляб, а народът се чуди как да диша…Борисов днес отново се развихри на тема инвеститори.

„Мерцедес“ произвеждали най-хубавите си и интелигентни части в България – фарове, стопове, кабели, а сега и някакъв софтуер.

Не знам ако случайно започнат тук да произвеждат двигатели, какво ще каже премиерина. България била страна с развита автомобилна промишленост.

Много автомобилни компании се колебаели и искали да инвестират тук. От страницата на Борисов пък разбираме, че „красивите дизайни се ПИШАТ от наши инженери“. Е, научих нещо ново – дизайните си пишат. Друго си е човек да има широка обща култура.

Както казах и по-рано, тълпят се на границата и се бият кой да дойде тук да произвежда. Още не били се разбрали май на кого да е честта.

Днес е и фатална годишнина – 13 години мутри начело. Всъщност кризата в България дойде, когато Симеон реши да постави охранителят си начело на държавата. И пусна престъпността в управлението.

bulpress tv

13 години ни лъжат, как се оправяме, как ни оправят и как всички признават успехите ни. В същото време средният българин се чуди как да оцелее и как да се измъкне от проспериращата територия.

Мда, гони ме носталгията. Когато произвеждахме български автобуси. И електро и мотокари. Когато всички имаха спестявания, а почти никой – дългове.

Всъщност да, трябваше да започнем с линч срещу комунистите. Ама не онези, които вярваха в светлото бъдеще и това, че всички са равни. А с онези като Борисов, който се отметна от баща си – червен функционер, завършил МВР -академията, и отказал да хвърли партийната си книжка заради работата в МВР.

Всъщност това, което тогава изглежда достойно, сега изглежда, че просто не е получил достатъчно добра цена.

Защото, когато получи кокала на властта, Бойко Борисов, потомствен комунист, завършил милиционерската школа и член на БКП, незабавно забрави комунистическото минало и стана див капиталист.

Ако бяхме започнали от такива като него, щяхме много поразии и беди да си спестим.

Loading...

ТРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ. А „Мерцедес“ не ни трябва. Чуждото не искаме, искаме да си върнем българските заводи и производства. / Адв. Елена Гунчева

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.