Великият Вожд ни докара нови инвеститори, заводите никнат като гъби, безработица няма, а вие – неблагодарни!

Акад. Петър Иванов: Баце, чуй ме! Закривай държавата! И да ходиме в БарселонаАма какво е това възмущение от вдигането на данъци и такси сега?

Това – българите, са много неблагодарно племе!

Ей на, просперират, а пък не искат да плащат по-високи данъци. Стиснати, бре, стиснати! Ние от какво ще живеем, ако те не ни плащат? Ей сега, Данчето Фандъкова има нови идеи за обществени поръчки, иска цяла София като Графа да я направи! И като Ларгото. Трябва да плащате, за да просперираме, лапсус, просперирате!

Мрънкалници! Сега това 30-50% на данъците нищо не е. Нали Великият ни Вожд ни докара нови инвеститори, заводите никнат като гъби, безработица няма, а вие – неблагодарни! Някакви пенсионери мрънкат, че не можели да оцелеят с 230 лева пенсия. Това също са неблагодарници.

Може и съвсем да ви спрем пенсиите, ама сме благородни! А вие мислите ли за обществото, аа? А за държавата? Вместо да си умрете кротко и без мрънкате, скубете бюджета.

Знаете ли това колко пари са? Знаете ли колко коли и апартаменти можем да си купим с тези пари? Ама не, ние сме честни и благородни, даваме ви пари, нищо, че изплюскахте бюджета.

bulpress tv

И сега какво тези дни?! Пак мрънкате, щели сме да купуваме 15 автомобила за МВР по 320 000 бройката. Ами как да ви пазим, ако нямаме готини и бързи коли?

Много сте завистливи. Ами и вие си купете, ама сте прошляци, нямате нито пари, нито власт. Поне не ни завиждайте. След като сме казали, значи трябват.

Все в нашето канче гледате. Колко бонуси сме си разпределяли, какви заплати сме имали. И вие имайте, кой ви спира? Елате в ГЕРБ, бъдете послушни, изпълнявайте каквото ви се каже и ако много-много не ви знае устата, може и да ви сложим на някое местенце!

Ама ха, неблагодарен народ! Ние – политиците, сме толкова честни, а вие…неблагодарници такива!

Loading...

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.