Резил – голям! Никой не посрещна Баце в САЩ. Поне портиерът на Белия дом да бяха пратили, ама – нъц!

Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унас

Още когато се разбра, че го привикват във Вашингтон, се видя, че от Борисов не бликна никаква радост.

Някак си пропускаше да се похвали с този факт. И един притеснен…

Днес се видя, че е имало защо. Както се казва, денят си личи от заранта. Доналд го нямаше. Ни патокът, ни Президентът! За Мелания пък съвсем. На стратегическите ни партньори даже и оркестър не им се откъсна от сърцето да зарадват нашия Капо ди тути капи. И килимчето беше едно тясно, тясно, Каракачанов едва се събра по него….

Но пък гледката на българската правителствена делегация ще остане в историята, без съмнение. А аз не вярвах! Подобна гледка не може да се забрави поколения наред. Борисов, решен като наркопласьор на едро, естествено, с ръка в джоба /като се сещам предупреждения на по-задръстени лекари, че джобният тенис води до дебилност и поникване на косми по дланите, започвам да се замислям дали това не е причината за Баце/, с кръвнишки поглед, се смъкна по стълбата. Плътно следван от гордостта на българската армия – Шкембо войвода. С дънки, сако явно втора употреба и корем, навяващ мисли за скорошно раждане на тризнаци. Естествено, също като Бай Ганьо, Каракачанов не си дава дисагите и не иска да се разделя с тях. Добре, че едно от момчетата от охраната реагира много адекватно и бързо и категорично му ги иззе от ръцете, преди да започне да се здрависва с посрещачите.

А посрещачите бяха военни с българска униформа, явно наши, двама – трима американски охранители и шофьор. Всичко това се разиграва насред къра, както казваме тук. Гол плац с метални хангари. Ни Тръмп, ни Мелания, нито даже Пейнс. Поне портиерът на Белия дом да бяха пратили, ама – нъц!

bulpress tv

Е, това разби Баце. Погледът му беше разочарован също като на дете, разопаковало подарък за Коледа и видяло вътре учебник по математика. Огледа се, огледа се, явно напълно неразбиращ какво се случва. Набута се в джипа, докато продължаваше да се оглежда като гърмян заек.

Е, това е великото посрещане на Мутрата във Вашингтон. Някой вече има ли съмнения какво е отношението към Борисов там? И изобщо има ли някакво уважение.. И…американците не са чак толкова прости. Това беше показателно за всички и най-вече за Борисов. Че не е поканен на визита, а на „конско“.

Loading...

Резил – голям! Егото на Баце рита и се гърчи в агония …. ! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.