Борисов ни лук ял, ни лук мирисал: Не бил чувал за пиянския скандал с Портних в Израел

Защо Б.Б. бяга от празниците на народа?Министър-председателят на България Бойко Борисов не е чувал за пиянския скандал с кмета на Варна Иван Портних в Израел.

Това стана ясно преди минути, когато премиерът пристигна за парламентарен контрол в сградата на Народното събрание, пише fakti.bg.

Там той бе причакан от куп представители на различни медии, като въпросът за скандала с Иван Портних в Израел му бе зададен единствено от журналиста Сашо Диков.

Ето и диалога между Диков и Борисов: “Г-н Борисов, докога ще мълчите за пиянския скандал с Иван Портних в Израел“, попита Сашо Диков премиера, а той му отвърна с лаконичното “Не съм чул“. Журналистът продължи да да бъде настоятелен, желаейки да измъкне друг отговор от министър-председателя, но той повтори: “Не съм чул, Сашо, казвам ти. Как да коментирам“? А след това добави: “От теб чувам“.

ФАКТИ припомня, че в средата на изминалия месец октомври, израелски медии писаха за пиянски скандал с участието на преизбрания за кмет на Варна – Иван Портних от ГЕРБ.

Във въпросните публикации се твърдеше, че през 2018 година в хотел в град Хайфа, където са били Портних и делегацията с него, той в пияно състояние се е държал изключително непристойно с жена от персонала, дърпайки я към себе си, като подбудите му за това действие са били крайно неморални.

Loading...

В резултат на това, според израелските медии, Иван Портних е бил изведен бързо от държавата Израел, получавайки и забрана да я посещава (периодът на забраната не е известен).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.