Дори по времето на кoмунизмa нямаше такъв култ към личността и страх от управляващата партия

Борисов се похвали със строежа на АМ “Хемус“ и обяви: Ако е било лесно, да го бяха направили комуниститеЗАЩО ПРОСТО НЕ СИ ОБЯВИТЕ ДИКТАТУРА?

В голям български супермаркет до нас от две седмици виждам огромни портрети на гербав Зико.

То не стига, че целият град се напълни, а и по магазините, включително по малките щандове в магазина. Питам аз – ама вие привърженици ли сте му, защо ни го натрапвате този?

Оказва се, че са минали и са им НАРЕДИЛИ да сложат плакатите му и картички със светлийот му лик. Няма не искам, няма недей! Или слагаш, или си събираш багажа!

И най-страшното е, че хората го приемат за нормално. Казват: „Ами те са на власт, страх ни е!“. За хляба им ги е страх. А някои ни обясняват, че имаме свобода и демокрация! Трънки!

Недопустимо е! Дори по времето на комунизма нямаше такъв култ към личността и страх от управляващата партия. Защото ГЕРБ не подбират как ще задържат властта. За пред очите на света правят илюзия за демократични избори, а всъщност вече са си решили нещата.

Нима ще допуснем подобна диктатура? Малко самоуважение нямаме ли? А бившият сервитьор Здравко не го ли е срам така да се самопредлага агресивно навсякъде? Срамно, отвратително и гнусно!

Българи, на 27 ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ГЕБ! Да се опитаме поне! Заради децата си! За да не ни налагат да се кичим с тениски с портрети на мутри. И да не ни управляват гнусни крадливи измамници.

Loading...

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.