Борисов за мигрантите: Ако са жени и деца и ги нахвърлят ей така по оградата, какво ще правим?

Борисов е най-големият фалшификат на Прехода, който нанесе и нанася поражения, дето няма да се изчистят поне три десетилетия напред„С президента Реджеп Ердоган имаме ясна уговорка и турските власти стриктно спазват споразумението към България за мигрантите“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в сливенското село Мечкарево, където заедно с министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева са на откриването на 15-ото юбилейно ,,Национално животновъдно изложение Сливен 2019”.

Министър-председателят отчете, че нито лагери, нито ограда, нито каквито и да е мерки могат да спрат мигрантите.

„Към днешна дата мога да потвърдя, че с Ердоган имаме ясна уговорка на базата на споразумението, на добросъседство и турските власти стриктно, коректно спазват споразумението към България. Имаме нулев миграционен натиск. Не виждам никакъв смисъл да се строим и да се подготвяме с лагери“, каза още Борисов.

Той отново обърна внимание, „че нито огради, нито армия може да ни спасят“.

Loading...

„Ако са жени и деца? Ако са мъже, иди-дойди, но ако са жени и деца и ги нахвърлят ей така по оградата, какво ще правим? Дипломацията, споразумението, добросъседските отношения с Турция са важни“, каза Борисов.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.