В България нищо нормално не е останало. Защото го позволихме. Защото ни е страх да излезем от клишето и инерцията на тълпата

500 години турците не ни направиха роби. Сега за 30 години си го направихме сами!СИНДИКАТ ИМА ДВЕ ЗНАЧЕНИЯ

КНСБ подкрепяло Портних за кмет. КНСБ подкрепяло Сульо Пулев за кмет. КНСБ подкрепя ГЕРБ. КНСБ сключило споразумение с ГЕРБ.

Неизкушеният от излишна обща култура човек би си помислил, че става дума за две политически партии. И точно това е ненормалното. Дотолкова сме свикнали с лъжите на синдикатите, че дори не се впечатляваме.

КНСБ явно забравя, че е СДРУЖЕНИЕ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ РАБОТНИЦИ ЗА ЗАЩИТАТА ИМ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ. Май никога не е имало такива функции. Защото още от началото на прехода, синдикалните лидери с летящ старт влязоха в политическите схеми. Силни, защото търгуваха правата на стотиците хиляди свои членове срещу политическо влияние.

Кои сте вие? Как си позволявате? Влизате в срамни договорки с работодателите, за да превърнете членовете си в роби на труда. Ходите по лъскавите държавни приеми и си пиете уискито в компанията на управляващите политици. И изкарвате членовете си на протести всеки път, когато ви платят или трябва да изтъргувате влиянието си.

Синдикат означава организация за защита на работниците. Но синдикат означава и мафиотска организация. Преценете кое от двете важи за българските два най-големи синдиката. Но иначе членовете им си плащат всеки месец. Всъщност някой питал ли е членовете на КНСБ дали подкрепят ГЕРБ?

bulpress tv

В България нищо нормално не е останало. Защото го позволихме. Защото ни е страх да излезем от клишето и инерцията на тълпата.

Loading...

ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.