Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унас

Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унасПростотията днес на Територията отбеляза нови върхове, достойни за Гинес.

Това, че Баце отново препусна с джипката на тур за овации, вече не впечатлява никого. Изказванията му по време на турнето обаче къртят мивки.

След като накара работник да му изравни пръстта по пътя, за да мине, Баце разтопен заяви, че му било кеф. Да карал по ниви, след това по чакъл, а накрая по магистрала. Не знам дали е в нас грешката, ама защо ли се получава обратното – караш си по магистралата, лети чакъл, а по някое време, гледаш – нива! Която трябва да се ремонтира.

Баце, понеже е убеден, че трябва сам да се хвали, защото го прави най-хубаво, поясни за матрияла, че асфалт не се яде, но асфалтът правел заводи, а заводите – заплати. Красота!

Ами, Баце, да те приземя. Асфалтът не прави заводи. Заводите ги правят добрата икономическа среда, образовани и компетентни кадри, добра покупателна способност, сигурно и стабилно законодателство, липса на корупция….както виждаме, повече инвеститори избягаха, отколкото дойдоха. И да те питам защо чужденците в чуждите заводи получават по-големи заплати от българите? И има ли нещо вярно в слуховете, че има договореност между правителството и чуждите инвеститори умишлено да държат заплатите на българите ниски?

Баце, яж асфалт! И пръст! Омръзнаха ни глупостите ти, омръзнаха ни простотиите ти, омръзнаха ни излагациите ти по света и унас. Омръзна ни всички пари на данъкоплатците, тоест нашите пари, да ги влагаш в строителство, защото от там най-лесно и много се краде. И да казваш, че ТИ си направил и построил. Ти един лев не си вложил в тази държава. Само си „усвоявал“.

Срам ни е, Баце! Срам ни е от абсолютната простотия!

Loading...

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.