Борисов не само, че вече не е приет в ЕС, но и е станал символ на корупция, елементарност и авторитаризъм

Борисов не само, че вече не е приет в ЕС, но и е станал символ на корупция, елементарност и авторитаризъмВече няма какво да губим. Отнеха ни свободата.

Надеждата няма да им позволим!

Изборът на Ф.Петров за шеф на спец. прокуратурата, номинацията на Гешев/ единствена!/ прегръдките на Борисов с лидери от Евросъюза, жълто- кафявите медийни отразявания на оценките за „успехите“ на България и международното “ признание“ на премиера , целят да ни внушат , че са СИЛНИ НЕСМЕНЯЕМИ , че те контролират събитията и бъдещето е тяхно.

ТОВА СА САМО ОТЧАЯНИ ОПИТИ ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТТА СИ.

Борисов не само, че вече не е приет в ЕС, но и е станал символ на корупция, елементарност и авторитаризъм.

Дори и да успеят да подредят българската ни къщичка по свой модел – да назначат юди на всички важни постове, това ще е временно.

Облаците се сгъстяват всеки ден.Стотици сигнали , които досега отлежаваха при Юнкер, ще бъдат разследвани / а и вече се разследват/.

Контрабандата, прането на пари, контактите с терористични организации няма да бъдат простени.

Методите на диктатурата винаги имат контра-  отговор.

Loading...

Вече няма какво да губим. Отнеха ни свободата. Надеждата няма да им позволим! / Румяна Ченалова, Фейсбук

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.