Аз съм прост, ама и вие сте много прости

Аз съм прост, ама и вие сте много прости
Официално обръщение на простият – не чак толкова към лошият материал – не чак толкова лошият.

С такава нагласа и разделение на „ние“ и „те“ няма как да се случи нещо добро на коренното население на България.

Нима мигрантите, с които населват страната ни са по-добър материал? Нима децата ни, които излизат в чужбина и работят за другите държави са добрият материал там?
Едно е вярно, че сме прости щом гласуваме за ГЕРБ пак и пак или може би ние не гласуваме, а те само подправят изборните резултати.

То не бяха подмяна на бюлетини, то не бяха подправяне на протоколи.
То не бяха купуване на гласове и изборни манипулации, то не бяха фалшиви новини и каквото може да роди болното обсебено за власт съзнание на хунтата узурпирала властта.

Аз може да съм прост, че пиша тази публикация, но и вие сте прости щом позволявате да ви манипулират, да ви лъжат и дискриминират в собствената ви страна на власт е глупостта както казва Слави Трифонов в една песен.

bulpress tv

Хора, ние сме човешки същества равни пред Бога и пред закона, но само на думи.
Делят ни на партии и футболни тимове, на русофили и русофоби, делят ни на религии, а истинското разделение е на умни и прости като умните не се делят, а простите се делят на партии, това е. Време е да изхвърлим цялата политическа банда окупирала властта за последните 30 години.

Време е да изхвърлим боклука от властта и нека тогава да видим кой е лошият материал? Нека те оцеляват с по 150 лева пенсия да ги видим колко са добри!

Loading...

Ot: topscandal.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.