Мадлен Кирчева взриви прокуратурата!


Мадлен Кирчева взриви прокуратурата с скандални факти за измама за 50 000 000 евро ! „Мълчете, суверена говори“! На пресконференцията на Прокуратурата за скандала с кметицата на квартал „Младост“ Мадлен Кирчева изнесе информация за друг кмет по-голям и по-важен за самата Фандъкова и за извършване на незаконни действия и самоправство с църковен имот за злоупотреба за 50 000 000 евро, но от прокуратурата не искат и да чуят от медиите, а тези така послушни контролирани медии също си затвориха очите и ушите!

Иначе пък тези същите медии някак си бяха заели места да снимат ареста на кметицата на „Младост“ преди ареста от всички посоки и възможни ъгли дори и отгоре! Сега когато става дума за арест на кмет нека се поставят и реципрочно нещата за друг кмет на София – самата Фандъкова нека обясни, нека и прокуратурата се изкаже за закононарушенията, които се извършват на теренът заделен за църковен храм на улица „Първа българска армия“ 92 в град София! Дали прокуратурата ще се самосезира след Мадлен Кирчева, предстой да видим?

Или новата специализирана прокуратура ще се занимава само със специализирани разследвания на хора, които се борят с ГЕРБ и беззаконието?
Имотната мафия в паралелната държава, наречена ГЕРБ може да бъде спокойна – имат си специализирани индулгенции, които ще разследват избирателно, но не и тях, така ли?

В крайна сметка „мълчете, суверена говори“ и така прокуратурата си замълча! Кощунство е да си затварят очите пред този най-висш дарителски акт за изграждането на първият българо-руски храм „Свети Иван Рилски“ и да се опитва общината да заграби вече осветен терен, който се дарява от гражданско сдружение „Приятели на Русия и Православният свят“! И както би казала Мадлен Кирчева „Мълчите позорно“!

bulpress tv

Ние бихме добавили, че на всеки му ще се потърси сметка за делата, ако не на този свят то на онзи !

Loading...

А за престъпления срещу божието дело, милост не ще измолите!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.