Цвета Кирилова: Стига толкова сън, ВРЕМЕ Е !

Цвета Кирилова: Стига толкова сън, ВРЕМЕ Е !Колкото повече чета коментари тук, толкова повече разбирам, че има българи, които обичат Русия повече от България и други, които обичат САЩ повече от Родината ни.

А инак са българи! Родени са и израснали в България. Пръкнали са се в китното българско село, в пасторалния български град.

Яли са от плодовете на тази земя. Кърмили са се с българско мляко. Дишали са от планинския въздух на Рила, Пирин, Родопите, Стара Планина, Странджа…, за да могат да живеят пълноценно и да се радват на съществуването си! Прадедите ни са ляли кръв, за да си опазят земята българска.

И благодарение на всичко това днес можете да си пиете бирата и да имате елементарно самочувствие. А сега да Ви отправя една МОЛБА! Хайде да вземете да се ЦЕНТРИРАТЕ вече! Каква е тази шизофрения. СтанЕте българофили и родолюбци!

Може ли във вените Ви да тече българска кръв, а сутрин и вечер да се занимавате със САЩ и Русия. Който не може да преодолее мокрите си сънища по двете, моля да взима куфарите и да заминава да живее там, където го тегли сърцето му. Има право на избор.

Моето право на избор е да не ми се натрапват чужди и неадекватни икономически, етично-морални и уродливи философски норми за живота в Родината ми. България е център между двете и никога не може да бъде насилвана гайдите й да свирят по чужди партитури.

bulpress tv

Ние имаме Орфей. И когато сме се появили, другите не ги е имало още на ниво мисъл. Всяко насадено и имплантирано отвън проявление ще се отхвърля от организма България и за това народът ни страда в момента!

Събудете се! И се дистанцирайте от всеки, който Ви натрапва чужди, измислени, първобитни, облечени в измамна лъскавина начини за живот и идеологии, а изкушенията им вътре са пълни със змии. Народе, изчисти си змиярника! Разобличи продажниците, дистанцирай се категорично от уродливите проявления на нечистоплътното. Интуицията на българина е най-добрият барометър.

Ние сме едната страна на медала, който се състои от материалното и духовното, ин и ян – време е да се обърне нашата част и да заблести с пълна сила. България е страната на духа и Бога!

Loading...

Душата на народа в миналото ни никога не е била подвластна на парите! Стига толкова сън, ВРЕМЕ Е! “Те, БЪЛГАРИТЕ някога бяха най-справедливия от всички народи и от всички на света почитаха най-много тези добродетели, и сами достигнаха до голяма слава, а градовете и народите се надпреварваха да се присъединяват към тях, доброволно!” / Цвета Кирилова, председател на „Сдружение Азбукари

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.