Топ скандал! Откраднаха земята за църква у нас!

Топ скандал! Откраднаха земята за църква у нас!Откраднаха земята за църква у нас!

На вниманието на ГДБОП и специализираният прокуратура!+ ДОКУМЕНТИ
Столична община и кадастъра откраднаха имоти заделени за църковен храм! Днес след устна справка в кадастъра собственици на имоти разбират, че са отписани от кадастъра – без съд и присъда !

Без кадастъра да има каквото и да е правно основание лицата Евгения Георгиева и Иван Данкин и двамата членове на гражданско сдружение „Приятели на Русия и православен свят“ и дарители на земя за изграждане на църковен храмов комплекс „Свети Иван Рилски“ в гр.София!

Първият Българо-руски храм за който даде благословията си дори Руският Патриарх Кирил!
Молим ГДБОП и Специализирана прокуратура да извърши проверка в Кадастър София и столична община !

bulpress tv

На лице е най-вероятно организирана престъпна група, която от години чрез такива противозаконни действия извършва дейности в полза на кого, трябва да установите Вие !
Нека службите потърсят потърпевшите лица или техните пълномощници, които са вписани и в регистрите на кадастъра ВСЕ ОЩЕ за да се изясни този скандален случай, който вече набира скорост в медийното пространство!

Според сайтът Bultimes тези два имота са част от огромен скандал за който потърси сметка самият президент Румен Радев!

Според сайтът ТОПСКАНДАЛ ИНФО, който публикуват документ изпратен от президентската администрация до столична община и кметът Йорданка Фандъкова става ясно, за един спор за имот, за който позорно мълчат от ГЕРБ ! Мълчат, защото излиза истината за едни откраднати 50 милиона лева от ГЕРБ и още по-скандалното е, че става дума за един проект за който медиите не говорят, защото на лице са десетки престъпления като се започне от времето когато Бойко Борисов беше кмет та до сега!

Евро председателството на България приковава вниманието на целият Европейски съюз и какво виждат от Брюксел „гейтове“ за суджуци, за огради, за измами и от шуробаджанащина виждат как са лъгани с проекти за милиони ! Ето и поредният скандал, който назрява и тук става дума за 50 000 000 лева !

Изграждане на колектор за отпадните води, накратко казано канализация до тук добре, но парите са взети – проекта е направен по документи, но на практика липсват цели участъци от него заради съдебни спорове и опит за отчуждаване на десетки декари земя в центъра на София !

И тук вече е скрит скандал когато Бойко и Фандъкова посягат на църковна земя за да си направят там молове и небостъргачи !

След като съдът дава становище, че им са нужни 301кв.м. Бойко иска терени с по 17-18 декара за себе си естествено, а не за държавата !
Погазват се всякакви изконни права на собственици на имоти чисто човешки и Божии дори в името на алчността !

Чудите се защо са скандалите с президента Румен Радев, защо бе вкаран в капан с руският патриарх, ами точно заради този имот !

Защото от президентството попитаха Фандъкова, защото руският патриарх даде съгласието си за този храм и го благослови с думите „Дай Боже“ затова!

И вместо да се покаже истинската причина днес сме свидетели как се води мръсна хибридна война срещу Радев !
И никой не казва, че зад всичко това стоят частните интереси на ГЕРБ- Бойко Борисов !

От: bultimes.eu

Loading...

Нека службите да потърсят компетентните лица и органи, защото става дума за огромни престъпления, за много милиони от страна на Столична Община и Кадастъра!
На вниманието на ДАНС и ГДБОП както и Специализираната прокуратура и дирекцията по вероизповеданията, че става дума не само кражба за пари, а и за духовно ограбване на миряни и дарители !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.