На вниманието на службите!Две крачки напред и разстрел! Единственият начин за да излекуваме тази болест е с куршум в главата

На вниманието на службите!
Как да се оправяме с комуниста?
„Две крачки напред и разстрел!
Единственият начин за да излекуваме тази болест е с куршум в главата „!

Има ли повод за притеснение на човек, който се кани да убива ? Във Фейсбук групата “”НШЗО (ШЗО) „Христо Ботев“ Плевен” лицето Веселин Василев направи следният пост: „Как да се оправяме с комуниста?На вниманието на службите!Две крачки напред и разстрел! Единственият начин за да излекуваме тази болест е с куршум в главата

„Две крачки напред и разстрел!
Единственият начин за да излекуваме тази болест е с куршум в главата!“

Естествено постът предизвика вълна от коментари!

Администраторите на групата го свалиха поради нарушаването на десетки забрани и правила!На вниманието на службите!Две крачки напред и разстрел! Единственият начин за да излекуваме тази болест е с куршум в главата
Тук видяхме реч на омразата, закана за убийство и какво ли не! Притеснителното е, че групата е за военни завършили офицерската школа!
Ако този субект е въоръжен и опасен, ако е агресивен то службите не трябва ли да се самосезират или да чакаме да убие някой комунист по погрешка?

bulpress tv

След проверка на сайтът topscanda  установяваме, че на профилът на Веселин Василев има следният пост: „Свобода за Националистите! Свободен, Национален, Социален!

За мафиотите в тази държава може да няма арест, осъдени и хвърлени в затвора, а такива момчета, с които нищо не вредят или да са ощетили държавата са готови да ги обвинят и да ги изкарат най-големите терористи.

Най-големите терористи са тези сега, които ни управляват и тези, които преди тях са управлявали държава и благодарение на тях, ние сега ще трябва да теглим в близките петдесет години, че и повече. Благодарим Ви политици, министри, съдии, кметове и още какви ли не, че ни превърнахте хубавата страна в някаква развалина, а хората които са данъкоплатци, ще трябва да плащат до края на живота си заради едно нищо или колкото да не бъркат в кофите, ако изобщо има такава алтернатива. Системата за нищо не става, тя един пълен манипулатор, унищожаващ и последния човешки разум или щастие, което е останало.

Тук за да бъдеш разбран или да спечелиш, трябва да действаш с груба сила и да стигаш до крайности това е истината!!!”

Сега след като лицето показва открито желание да убива и разстрелва службите няма ли да се задействат?
На вниманието на ГДБОП и ДАНС проверете дали не става дума за терористични подбуди?
Молим службите да си свършат работата!

Loading...

Ние от topscandal.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.