Безбожник ли е Бойко Борисов?

Безбожник ли е Бойко Борисов? Безбожник ли е Бойко Борисов вижте истината тук !
Небогоугодни дела ще пратят Бойко в пъкъла ! Вижте документи и факти за това!
Столична община с благословията на ГЕРБ краде осветената земя от Метрополит Кирил и благословена от Руският патриарх Кирил!

Земята се намира в гр. София на улица първа Българска армия №92 !

Администрацията командвана от Йорданка Фандъкова безцеремонно погазва съдебно решение и в едно с кадастъра издават заповед за имот, който се намира в съдебен спор и игнорират съдебно решение !

Мераците на Бойко Борисов датират още от времето когато е кмет на София и чрез множество административни хватки и прийоми се опитват да заграбят една земя !

Но не каква да е земя, а земя на която искат да изградят Божи храм ! Земя, която е осветена още през 2013 г. от покойният варненско-преславски митрополит Кирил !
Земя за която дори Руският Патриарх даде благословията си да бъде построен храм !

bulpress tv

От гражданско сдружение „Приятели на Русия и православен свят“ от години искат да построят първият българо-руски храм на това отредено от Бога място – храмът „Свети Иван Рилски“!
Но Бойко Борисов не мисли така и е готов да погази Божията воля за да изгради хотели и молове на тази свята земя!

Още повече мръсен канал където да се излива помията на целият град ! На практика според съдебно експертиза и оценка на общината и са нужни 301 кв. метра за да поставят колектор!
От Гражданско сдружение „Приятели на Русия и православен свят“ са готови да се разделят с 3 декара, а не 301 кв., но алчността на Борисов е огромна иска да вземе целият имот с площ от 22 декара!

Тук прозира ръката на имотната мафия в едно с Бойко Борисов ! Множества документи и въпроси остават без отговор !
Администрацията на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ мълчат и не отговарят на писмата и стига се до там, че лично президентската администрация пита столична община, но отговор няма и няма !
Зад всичко това се крие една огромна измама, една огромна лъжа, една огромна кражба и още !
Над 50 милиона са погребани както и истината, че Европейските пари са били откраднати и усвоени за един инфраструктурен проект, който не работи, който дори не е довършен, но от Европа си затварят очите ! Явно корупцията е само усещане, но усещане, което достига и до Брюксел ! Бойко Борисов е наясно с казуса, защото проблемите са от времето когато той бе кмет!

Повече от десет години медиите крият и потулват този случай !
Но ние сме готови да стигнем до край !
Като за финал ще добавим думите на митрополит Климент със светско име Васил Друмев е казал „има православие – има България; няма православие – няма България“!
Свети Иван Рилски е казал, че „от България ще тръгне новият хилядолетен мир“!

Свети Иван Рилски е закрилник на целият Български народ !

Безбожник ли е Бойко Борисов кажете Вие?

Loading...

От: topscandal.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.