Тези неща са най-опасни за здравето на жената. Много внимавайте с тях, за да не си патите!

Тези неща са най- опасни за здравето на жената. Много внимавайте с тях, за да не си патите!Някои от тези предмети са красиви, но опасни. Добре е да сведете употребата им до минимум, дори и ако те ви правят атрактивни.

Ние сме подготвили нашия топ 8 на вредните елементи от гардероба.

Високи токчета

Красиви и крехки, високите токчета често излагат на риск здравето ви.
Те могат да причинят проблеми не само на краката ви (от мазоли до ставни проблеми), но и болки в гърба, херния, мехури и така нататък. Разбира се, обувките на висок ток се носят от доста жени, но за сметка на здравето им – ако не се чувствате неудобно, но след един ден носене имате главоболие, трябва да помислите за по-удобен чифт обувки с токчета. Високите обувки оставете за специални поводи.

Плоски обувки

Те не са толкова опасни, колкото токчета, но поради липсата на огъване плоската подметка също може да доведе до болки в ставите. Носенето на модерни обувки в мъжки стил, разбира се, не е забранено, но е необходимо да ги редувате с обувки на малка или средна височина токчета (както предпочитате).

bulpress tv

Тежка чанта

Голямата тежка чанта, особено, ако се носи на рамото, разваля позата, увеличава умората и рядко придава привлекателен образ. Ако трябва да носите голямо количество документи и предмети или, да речем, компютър за работа или училище, изберете стилна раница. Или се опитайте да се откажете от големите чанти в полза на по-малките, като спрете да разнасяте няколко допълнителни елементи пише zajenata.bg.

Прилепнали дънки

Прилепналите и стегнати дънки са особено харесвани у нас. Да, те показват всички предимства на една фигура, но си струва да ви припомним, че твърде тесните модели нарушават притока на кръв и могат да предизвикат съдова болест. Ако почувствате и най-малкия дискомфорт, пожалете себе си и спешно започнете да носите по-широки дънки.

Прашки

Друг враг на жените са секси прашките. Не само, че те едвам ще спасят деликатната ви кожа от студа и триенето в студения сезон, но също така е доказано, че постоянното триене може да предизвика дразнене, разпространение на бактерии и развитие на различни заболявания, засягащи жените. Носете ги, разбира се, но ако е възможно не всеки ден. Особено след като пазарът изобилства от изкусителни модели бельо.

Стягащо и оформящо бельо

Разбира се, ако вечерната среща изисква перфектни контури на тялото, стягащото и оформящо бельо може да ви направи голяма услуга. Но да го носите всеки ден е много опасна идея. Обърнете внимание на вашите органи и кръвообращение, вие не искате да си причинявате проблеми, нали?

Много стегнат чорапогащник

Продължавайки темата за избор на най-подходящите дрехи, идва ред на чорапогащника. Ако почувствате чорапогащникът си стегнат, не забравяйте да го смените. Притискането на вътрешните органи в никакъв случай не е препоръчително!

Некачествени бижута

Loading...

Получавали ли сте понякога обрив от колието си или зачервяване заради обиците си? Тогава трябва да знаете, че всичко това е в следствие носенето на евтини бижута. Превенцията е само една: избирайте само доказани марки стоки и предмети. / lekuvai.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.