Границата ни се пази зорко – Орки на исляма едва не убиха българин край Резово!

Границата ни се пази зорко | Орки на исляма едва не убиха българин край Резово!Див екшън край Резово! ”Мигранти” се опитаха да убият с камъни 28-годишен бургазлия

Бяха озверели, едва не ме убиха, алармира младият мъж

Полицията пристигнала за 15 минути, тръгнала по следите на избягалите с кучета

Див екшън се разигра тази сутрин край царевското село Резово. Четирима побеснели мигранти нападнаха с камъни 28-годишен бургазлия и за малко да го убият. Потърпевшият Д.С. се обади в редакцията на Флагман.бг, за да разкаже за атаката срещу него.

„Тръгнах от Бургас към село Резово сутринта по работа. Както си карам колата, малко преди селото пред мен изскочиха четирима мургави мъже – очевидно мигранти, тъй като имаха багаж и торби, разпръснати навсякъде. Набих рязко спирачки и спрях. Тогава взеха камъни и почнаха да ги хвърлят по мен, бяха озверели”, разказва уплашеният до смърт бургазлия.

Той излязъл от колата, за да се защити, през това време се обадил и на тел. 112. Малко преди да дойдат полицаите, бежанците хукнали към гората.

bulpress tv
Loading...

„Униформените бяха на място до 15 минути. Показах им в коя посока тръгнаха мигрантите и тръгнаха с кучета да ги търсят, предполагам, че са ги хванали, гората в района не е с много голяма площ. Тези изроди щяха да ме убият, разминах се на косъм”, обяснява 28-годишният Д.С.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.