Закъсах го с високо кръвно, лекарствата не ми помагаха вече, а главата щеше да ми се пръсне, добре че съседката ми даде тази рецепта

Закъсах го с високо кръвно, лекарствата не ми помагаха вече, а главата щеше да ми се пръсне, добре че съседката ми даде тази рецептаЕто как намалих кръвното си само с натурални средства.

Има една много проста и изключително ефективна рецепта от природната медицина, която ще ви помогне за нормализиране на кръвното ви налягане за минимум няколко години. А освен това, тя не струва нито стотинка, а действа много добре

Необходими съставки за отварата:

5 супени лъжици борови иглички,

2 супени лъжици шипка,

2 супени лъжици обелка от лук.

bulpress tv

Начин на приготвяне:

Изсипете всичко това в 1 литър студена вода, оставете да заври и варете на слаб огън, покрито в продължение на 10 минути.

След като сместа се свари, се прецежда. Можете да добавите и малко вода. Рецептата за напитката е за 2 дни. Курсът на лечение продължава 4 месеца.

Подобрение може да усетите още на петия ден – главоболието ви ще изчезне, а месец по-късно ще можете да опитате постепенно да премахнете антихипертензивните медикаменти.

Loading...

Отварата ще прочисти червата и черния ви дроб. Тя има и имунно укрепващи свойства, които са превантивна мярка срещу грип. Сместа е и много добър диуретик и ще ви помогне с болезненото кървене на венците пише zajenata.bg.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.