ДЕЛОТО НА ХУНТАТА СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ! ИСТИНАТА

ДЕЛОТО НА ХУНТАТА СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ! ИСТИНАТА
ДЕЛОТО НА ХУНТАТА СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ! ИСТИНАТА
„Бургас 21.09.2017г. Стартира позорното дело „Хунтата срещу народа“. Явно предубедената прокурорка искаше да осъди момчетата от Воинския съюз по „бързата процедура“ и при това без да приложи неопровержимите доказателства, които оневиняват подсъдимите. Прокурорът има задължение по ЗАКОН – да събере доказателства, както за виновността, така и за невинността на подсъдимите, но той изглежда е бил мотивиран да бъде помощник-адвокат на ищците от щедро платената лъжеПротестна мрежа.

Средните телесни повреди (като счупени ръце, изваден лакът на един от обвиняемите, мозъчно сътресение на една почти 70 годишна българка с един бъбрек и половин черен дроб, травмиран крак на 76 годишен полуинвалид, строшеното стъкло и огледало на единия от двата автомобила на членове на Воинския съюз, някак удобно липсват от почти хилядата страници материали по делото!

В България би трябвало да имаме независими съдебна и изпълнителна власти, които са слуги на народа и трябва да защитават само ЗАКОНА . На практика обче се оказва, че БХК и щедро финансираните с милиони от чужбина Соросоидни НПО-та притискат Бойко и Цветанов , те от своя страна Прокуратурата, тя на свой ред оказва натиск върху следствието и своите прокурори. Те пък притискат следствието и редовите полицаи, за да може насила и предубедено да изопачат истината в услуга на своите началници. И така до безкрай. Има присъди само върху бедните и беззащитните, но не и за богатите и агент-провокаторите на чужди държави и служби. Дотук по веригата ясно се вижда, че е гнило , зависимо и безправно. Остава ни само едно – да видим дали и съдията по този престъпен процес е пионка на тази ОПГ ( мафиотска структура). „ДЕЛОТО НА ХУНТАТА СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ! ИСТИНАТА

Ако се окаже, че и той е техен послушен слуга, като част от играта и че съдебните заседатели също работят под натиск – тогава единственият изход който ни остава да се преборим с това безправно насилие, е да му отговорим както подобава с нужната правда и сила. ЗАЩОТО ЯВНО В НАШАТА МИЛА РОДИНА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ТЕМИДА СА ПРИНУДЕНИ ОТ СТАТУКВОТО ДА РАБОТЯТ ПРОТИВ ЗАКОНА. А ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА БЪДЕ ПРИНЦИПЕН И БЕЗПРИСТРАСТЕН НОСИТЕЛ НА ТОГАТА, БИВА СМАЗВАН И ИЗПЛЮТ ОТ СИСТЕМАТА. ЗАЩОТО ТЯ ТЪРПИ САМО ПОСЛУШКОВЦИ И НАГАЖДАЧИ.
Е НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА И НЯМА ДА БЪДЕМ. КАКТО И НЯМА ДА ИЗОСТАВИМ В БЕДА ХОРАТА, ПОЗВОЛИЛИ СИ ДА ЗИЩИТЯТ НАПАДНАТИ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ СИЛИ ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ, МОМИЧЕТА И СТАРЦИ. ЗАЩОТО ИМЕННО ТОВА Е ЦЕЛТА ИМ, ДА ПРИНУДЯТ ВЕРНИТЕ НАРОДНИ СИНОВЕ, С ПОДОБНИ ПРИСЪДИ ДА СПРАТ ДА СИ ЗАЩИТАВАТ НАРОДА.

Loading...

СЛЕД КАТО ВСИЧКИ В СИСТЕМАТА ЗА ПРИТИСКАНИ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БАНДА /ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕМИЕРЪТ И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР /, Е ВРЕМЕ НАРОДЪТ ДА ВЗЕМЕ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ СИ И ДА ПРОЧИСТИ СИСТЕМАТА. КАТО ВКЛЮЧИТЕЛНО – ОСИГУРИМ И ЗАЩИТА НА ДОСТОЙНИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ. И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ НАРОДА И ОТЕЧЕСТВОТО С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА. ПОВТАРАМЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ – С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА – ВКЛЮЧАЯ СЪС СИЛАТА НА СУВЕРЕНА.
Ако в Бургас днес виждаме една гнила ябълка, то вонята идва от София, от останалите 240.
www.bnoshipka.org

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.