ВНИМАНИЕ ! ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗ

ВНИМАНИЕ ! ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗ
Войнски съюз под нападение ИЛИ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ!
Членове на Войнски съюз и БНО „Шипка“ преместиха битката за България от границата в интернет и социалните мрежи !
Масово се блокират профили, масово се свалят публикации и се забраняват видеа и картинки във фейсбук, ютуб и по разни сайтове !

Този път обаче има и изпращани СМС от Кипър и други със заплахи и закани за саморазправа !
Има ли член на който да не е изпратен такъв СМС, има ли офицери от структурите на Българското опълчение да не са заплашване? Отговорът е НЯМА !

НЯМА обаче и умни от другата страна да прочетат един слоган, който е под всяка тяхна публикация и той е:

”ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!” ВНИМАНИЕ ! ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗ

С такива елементарни психо атаки не можете да сломите никой !
Водят се дела срещу тях по поръчка на БХК и соросоидите !

Данъчни запорират сметките им, правят проверки, спират се телефони, разследват се, разработват се, всеки ден провокации и капани и какво от това, че техният брой расте и всеки ден се вливат нови сили в Българското опълчение и няма сила, която да уплаши Българските опълченци, защото те са тръгнали по пътят на Васил Левски, Христо Ботев, а Ботев казва: „Затова гответе да ги срещнете в реалният живот, а не в социалните мрежи, а там съдбата решава кой кой и кой какво му е писано“!ВНИМАНИЕ ! ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗ

За тези, който искат да се позабавляват на соросоидните смелчаци предоставяме и снимков материал !
Помнете побеждават силните духом, а тези момчета не са от лесните нито от слабите, защото те се готвят и физически и духом за срещата с вас родоотстъпници и предатели !ВНИМАНИЕ ! ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВОЙНСКИ СЪЮЗ

„България над всичко и всички – това е за една чиста и свята република“, казва Васил Левски, а тези момчета са се клели пред ликът и са целували знамето с думите „заклех се“ с думите „да бранят родината от врагове отвътре и отвън“ и те го правят не в социалните мрежи, а те го правят на границата ни, те го правят в дарителски кампании и когато някой има нужда !

Затова помнете побеждават силните духом, но и тези, който са подготвени и тренирани да оцеляват, да спасяват и да се отбраняват !
ВРЕМЕ Е ЗА ОПЪЛЧЕНИЕ, ЗАПИШЕ СЕ ТУК !

Loading...

За Вас предаде :topscandal.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.