Топ скандал набира скорост! Животът на всички е под смъртна заплаха!

Топ скандал набира скорост! Животът на всички е под смъртна заплаха! Стефан Пройнов
Сподели светкавично!
Животът на всички е под смъртна заплаха!
Турция иска сваляне на границата ни, а нашето министерство сваля нарядите ! Това стана ясно след като от сайта bez-cenzura.info публикуваха, че министърът на отбраната, отбран патриот, се е разпоредил нарядите от 100 човека да се намалят на 35, който да пазят границата ни, а в същото време в Турция има протести, че искат махане на оградното съоръжение на България !

От външно министерство не коментират това, а от Министерството на отбраната свалят отбраната на страната ни !
В същото време се говори за закон, който прекратява задължението на МВР да се грижи за безопасността на гражданите и този закон е по инициатива на Цветан Цветанов, а грижата за хората ще бъде поета от охранителните фирми !
ГЕРБ и техните псевдопатриоти създават огромно безпокойство в нас как така ще се маха границата ни ?
Как така Турция иска нещо подобно при условие, че тя изгражда бетонни стени към Сирия ?
Как министърът на отбраната заяви, че праща още 600 военни на границата ни и спец частите пред властите в Германия, а прави обратното ?
И коя държава се отказва да пази гражданите си ?

Хора, какво става, кой ще потърси сметка на Властта?
Изоставени на милостта на мигрантските орди ще сме !
Единствено от Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ осъществяват дейност по охрана на южната ни граница, но те нямат подкрепата на държавата и численият им състав физически не позволява чисто физически да покрият цялата граница !

Loading...

Европа знае ли какви ги вършат от нашето правителство?
Някой трябва да потърси сметка на правителството ни преди пълчищата да са нахлули в страната ни, някой трябва да сподели тази публикация и светкавично да достигне до повече хора за да се повдигне въпросът и да се спре това безумие !
Хора събудете се, грози ни заплаха и държавата в лицето, но на ГЕРБ и техните коалиционни партньори ни оставят на милостта на съдбата !
Защо плащаме данъци, защо като няма кой да въдвори ред?
Време е да потърсим сметка на правителството !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.