Нито един български летен курорт в Топ-50 на европейските плажове

Нито един български летен курорт в Топ-50 на европейските плажовеБез български плаж в топ 50 на най-добрите места за лятна почивка в Европа

Още в началото на годината предвидливите бъдещи туристи правят избора си къде ще летуват през лятото, за да могат да резервират почивката с по-изгодно.

Затова британският „Телеграф” публикува списък с най-добрите места за плажна ваканция в Европа през 2016 година. Изненадващо или не, в него не попада нито един български курорт.

Всички препоръчани от британците места се намират във Франция, Италия, Испания, Португалия, Турция, Хърватия и Гърция.

Списъкът е разделен на 5 секции с 10 топ дестинации според категорията летуващи.

Така препоръки са направени за: уединени бягства, почивка с малко дете, места, подходящи за семейства, ваканция с тийнейджъри в семейството, парти дестинации.

Очакванията, че поне в последния списък – с курортите за разюздани купони, ще видим български курорт, не се сбъдват.

Loading...

Там първите три места държи Испания с Ибиса, Санхенко и Лос Каньос де Мека. От близките до нас страни купонджиите най-често предпочитат Хърватия, Крит и Турция.
Източник: БЛИЦ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.