Шерифска служба в Бяла започна полицейски тормоз над руските туристи!

Шерифска служба в Бяла започна полицейски тормоз над руските туристи! След като нашумя по медиите скандалът с една Фирма, която рекетира 182 Руски семейства и ги кара да подписват договори за обслужване с т.нар. такса за обслужване – това е елегантен механизъм за източване на парите на собствениците

Фирма „Миг Маркет“ ООД им обявява по 10 евро за квадратен метър от закупените от тях жилища ! При условие, че по закон тази такса не трябва да надвишава 4,20лв за кв.м.

По закона за етажната собственост са извършени груби нарушения, а дори тази фирма не е съсобственик, но умело тя използва това, че е електрически доставчик на сградата и сега, ако не подпишеш ти спират тока и така в момента 22 семейства от Русия, Полша и Чехия са оставени без ток !

Едно руско семейство си е платило подало се е на рекетът и сега са привикани в полицията в гр.Бяла ! Хората има езикова бариера и са натискани от МВР-то!

Руснаците казват „ние пускаме жалби до РДВР Бяла, че ни спират тока, че ни рекетират, а от полицията казват, че това е от частно правен характер и не взимат мерки дори един протокол не издават! А този, който си зареди телефона от общите части на сградата за който ние също сме съсобственици се подава жалба в РДВР Бяла и ни привикват ! Какво е това отношение на българската полиция“?

По случая вече са ангажирани медии, които извършват журналистическо разследване както и са съзирана десетки НПО организации русофилски както и Войнски Съюз „Васил Левски“ казаха, че ще изпратят на място човек да защити руснаците !

Този полицейски тормоз не е ли част от рекетьорската схема на фирма „Миг Маркет“ ООД питат хората? Фирма „Миг Маркет“ ООД не е ли тази, която е строила в региона и техните познанства с Кметицата и Шефа на МВР гр.Бяла, а сега това се използва за натиск срещу Руските семейства там !

Loading...

Това няма да остане незабелязано и ще бъде даден сериозен отпор не само в медиите, но и ще бъдат съзирани всички институции, заяви Светлозар Минов за нас по телефона ! Аз съм тук в качеството си на човек от екипът, който е твърдо решен да спре това безобразие не като член на Войнски Съюз „Васил Левски“, но ако трябва ще призовем всички патриотични организации и ще пазим тези хора денонощно заяви той !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.