Светлозар Минов: Държава на скандала!


За седмица време доказахме, че сме народ на “ сеира”! Гледаме и се радваме, като малки деца на безумията, които се случват под носа ни!
Гледаме и чакаме, някой да ни оправи! Естествено, че има кой. Докато се занимаваме, с битови и етнически скандали, някой си плете кошницата! Първо, вдигат за пореден път цените на ток, вода, парно и газ за битови нужди! Второ, вдигнаха банковите такси, та като вдигнат пенсиите, да не вземе някой да забогатее!
Трето, пак изтеглиха нов заем!
Абе, финансисти и политици, нали има свръх приходи!
Защо теглите заем, като има излишък? Поне кажете истината, че не можете да изхраните “новодошлите” европейски придобивки- мигрантите!

Четвърто, пак не плащат лекарствата, пак няма направления, въобще да се молим на горния, че да не падаме на долния!
Пето, пак няма пари за полицаи и военни, а от къде намират за партийни субсидии, се чудя! То няма заплати, то няма дрехи, то няма оръжия и патрони!
Обаче има едни нови коли, дето за нищо не стават, няма гориво за тях и малко не са за такава работа!
Е за сметка на това са купени пре- скъпо!!!

Шесто, пак откраднахте без мярка! Хората от Европа ни се смеят. В Дубай, построиха небостъргач, известен в цял Свят- само за 48 милиона! Вие, Г-да финансисти и политици, ще откраднете 50 милиона само за ремонт, на 40 пъти по малка сграда! Май стана, като магистралите, тунелите и всичко останало, което сътворихте последните 28 години?
Това са “ видимите резултати”, за последните 5 дни!
Предстои да видим и още!

Въпросът е колко и какво?Светлозар Минов

Източник: СВЕТЛОЗАР ДИМИТРОВ МИНОВ•3 ЮЛИ 2017 Г.

Loading...

Ние от topscandal.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.