АНАЛИЗЪТ показва, че ГЕРБ спечели с циганските гласове

АНАЛИЗЪТ показва, че ГЕРБ спечели с циганските гласовеРазликата между първите две политически сили в 44-то Народно събрание е 15 мандата.

Точно тези народни представители определиха „гражданите“ като победители и точно тези 15 избранници в повече дават сега право на ГЕРБ да получи мандат за съставяне на правителство и да управлява в коалиция с „Обединени патриоти“. Още тази седмица, по всяка вероятност, в Народното събрание ще се гласува премиерът и правителството. Предстои те да влязат в правомощията си и да управляват 13-вековната държава.

Как се стигна до това, не Коалицията „Обединени патриоти“ или БСП да бъдат най-солидната политическа сила? Ако мислено отстраним гласовете на българските мюсюлмани, които под строй /почти/ подкрепят ДПС, в родния парламент ще има 4 политически сили /на реформаторите и пр десни пак не им стигат гласовете да преминат 4-процентовата бариера/, то ГЕРБ ще има 106 народни представители, БСП – 89, националистите – 30, а хората на Марешки – 15.

Тук интересното е, че само около 5 % от мюсюлманите у нас гласуват за „Обединени патриоти“ /това са българи мохамедани/, а близо 60 % от гласувалите за български партии мюсюлмани гласуват за ГЕРБ. Т.е – при по-прецизно изчисление мандатите ще се разпределят така: ГЕРБ със 100 народни представители, БСП – 90, националистите – 35 и Воля – 15 /Марешки успя да „привлече“ някой и друг „квазибългарски“ глас/. Така би била възможна и управленска коалиция на БСП и „Обединени патриоти“, но социалистите плащат политически данък на ДОСТлука с Доган-Местан и противобългарските действия на ДПС.

Най-възлови в тези избори се оказаха гласовете от циганските махали. Този път техните „обитатели“ не така единно подкрепиха ДПС, доста слабо „се отчетоха“ на ДОСТ, но пък най-„мощно“ гласуваха за ГЕРБ. Анализът показва, че циганските гласове докараха между 12 и 16 мандата за ГЕРБ, т.е разликата от 15 гласа и респективно УПРАВЛЕНИЕТО на Българско бе решено не от автохтонното славянско население, а от това от индийски произход. Ако ли циганите бяха подкрепили БСП, социалистите биха имали 95 – 100 мандата и президентът Румен Радев преди ден трябваше на тях да връчи мандата за съставяне на правителство.

Няма лошо, че ГЕРБ е „увлякъл“ циганските избиратели, че с умело манипулиране по БТВ и Нова „убеждава“ младите колко е европейски, за развитие, че е Герб на Българско. Е, най-добре е родолюбците от „Обединени патриоти“ да вземат властта по примера на Виктор Орбан в Унгарско, но такава е волята на суверена, той избра за трети път партия, която на два пъти бе свалена от самия него. Е, хубаво е, че електоратът на ГЕРБ е и от малцинствата, за да не се провежда сепаратистка политика в гетата. Хубаво е, че ГЕРБ по някакъв пожарникарски начин угасва центробежните сили в нехристиянските общества.

bulpress tv

Но, до кога при тази НЕраждаемост на нашите жени-европейки?

Loading...

Димитър КУНЕВ – Български, facebook.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.