Яко свирки и кючеци на абитуриентските балове + ВИДЕО

Яко свирки и кючеци на абитуриентските балове + ВИДЕО Стефан Пройнов
Страстни кючеци, пискливи звуци и кършещи снаги млади момичета- това бе милата родна картинка пред едно от училищата във Враца.
Абитуриентите си спретнаха истински купон на открито, а скоро веселбата се разпростря на цялата улица, която бе блокирана от кръшните хора и танци под звуците на страстните ритми, пише „Булнюз”.

Еуфорията на младите зрелостници достигна нови нива, като за доброто настроение се грижеше ромски оркестър.
По бордюрите не липсваха бутилки с уиски, а във веселбата се включиха и малките ученици на школото. Отстрани чакаха яки момчета с черни тениски, обръснати глави, които се подпират на задължителните за случая черни Беемвета и Аудита.

Loading...

Тук таме по-малките ученици попиват примера на каките и батковците и кой знае какъв купон ще си спретнат, като дойде и тяхното време. За онези, които гледат видеото едно уточнение- случващото се е в европейска България, в един от областните й центрове.
А участниците-бъдещето на държавата.

Източник: 7dnibansko.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.