В България без връзки и пари си обречен!

В България без връзки и пари си обречен!Певицата Рут Колева изригна срещу състоянието на здравеопазването у нас

Преди два дни й се наложила спешна операция и тя е постъпила в частно лечебно заведение, където била принудена да доплати четирицифрена сума, въпреки че е здравноосигурена.

Звездата подложи на критика и нещата, които е трябвало да яде по време на престоя си в лечебното заведение. На снимката, постната в социалната мрежа, се вижда парче салам и две филийки хляб.

„Това тук е закуската в частна болница, в която преди 2 дни ме оперираха по спешност (след платени осигуровки + четирицифрена сума кеш) поглеждаш ситуацията отстрани и ти става тъжно, не заради парчето салам което няма как да наръфаш, защото всичко те боли, нито за двете филии хляб, а за това, че когато се наложи в България без връзки и пари си обречен“, пише възмутената изпълнителка.

Ето и пълния текст на коментара й:

„Чета тия дни как разни хора ни дават мотивация, колко е готино в България и как всеки трябва да се труди и да се развива. Всичко 6! Докато не ти се наложи да се сблъскаш със системата.

bulpress tv
Loading...

Това тук е закуската в частна болница, в която преди 2 дни ме оперираха по спешност (след платени осигуровки + четирицифрена сума кеш) поглеждаш ситуацията отстрани и ти става тъжно, не заради парчето салам което няма как да наръфаш, защото всичко те боли, нито за двете филии хляб, а за това, че когато се наложи в България без връзки и пари си обречен. Сори.“/БЛИЦ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.