ТОП СКАНДАЛНО! РЕФЕРЕНДУМИ от оз.полк.инж. Кирил Стаменов

от оз.полк.инж. Кирил Стаменов Гледайте Ердоган и се сетете за Бойко Борисов !
Вижте какво написа на стената си във Фейсбук оз.полк.инж. Кирил Стаменов !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

В България цялата власт е в ръцете на един човек, той коли, той беси … Подава оставки, връща се, разширява влиянието си във всички сфери на управлението и живота на българите с всички позволени и непозволени методи.

За него и бандата му работят всички държавни институции, съдебна система, окопал се е в силовите министерства и институции, поддържа и защитава силовите, бандитски не държавни такива, коорпорации, НПО-та, прави каквото си иска в държавата и всички го слушат и изпълняват защото иначе ще им спре папкането!
Същия този може ли да спретне през третия си мандат едно референдумче с искане като на Ердоган за цялата власт?

Може!

Като нищо и ще бъде подкрепен с гласовете на тези които са зависими от него, а те вече са много, с гласовете на тези които не живеят в България, но много искат да гласуват и да определят съдбата на живеещите все още в родината си българи.

Много лесно може да го направи. И може и да го направи, няма нужда се кандидатира за президент – референдум и хоп, цялата власт в ръцете на този вездесъщ човек!
Те тогава политиката на Ердоган срещу инакомислещите ще ни се види като детска компютърна игра!

Loading...

Ние от topscandal.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.