Шампионът на Русия по армейски ръкопашен бой Денис Петров е загинал при кървавия атентат в метрото

Шампионът на Русия по армейски ръкопашен бой Денис Петров е загинал при кървавия атентат в метротоСледственият комитет на Руската федерация съобщи тази сутрин официално, че са разпознати още 2 от жертвите на кървавия атентат в метрото на Санкт Петербург.

Денис Петров – шампион на Русия по армейски ръкопашен бой и шампион на Санкт Петербург по кикбокс, е една от 14-е жертви на кървавия атентат в метрото на Санкт Петербург.

Тази тъжна новина бе разпространена от спортния клуб, в който той е работел, съобщава тв „Звезда“.

„Скъпи приятели! Благодарим на всички, които не останаха равнодушни и помогнаха.За съжаление, лошите ни опасения се потвърдиха. Вчера при взрива в метрото загина нашият приятел, изключителен треньор и колега Денис Романович Петров. Почивай в мир”, се казва в съобщението.

Спортистът е работил като треньор по ръкопашен бой. В деня на атентата той пътувал с метрото за тренировка. В клуба му вече е внесено предложение да се проведе спортен турнир в негова памет.

Близка приятелка на Петров застана пред камерата на life.ru, за да коментира огромната трагедия. „Няма как да предам емоциите си. Бях като потресена, до последния момент се надявах да не е той.

Loading...

Това се преживява много тежко. Много хора се притесняваха за него, търсеха информация. Сега трябва да сме силни, но това е много сложно. Ще се стараем. Ние сме заедно и сме длъжни да го преживеем”, каза Анастасия.
Превод и редакция: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.