ТОП СКАНДАЛ С МАРИЯ ЗАХОРОВА ИЛИ ПОВОД ЗА ГОРДОСТ

ТОП СКАНДАЛ С МАРИЯ ЗАХОРОВА ИЛИ ПОВОД ЗА ГОРДОСТ
ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПРИЕ МАРИЯ ЗАХАРОВА СВЪРЗАНО С БЪЛГАРИЯ

Българин накара Мария Захарова да облече Българска носия !

Гордей се Българино !
Единственият журналист от България в Москва, представител на „Медия Мост България“ и Булпресс успя да накара Мария Захарова да облече Българска носия !

МАРИЯ ЗАХОРОВА

Няма такъв като Борис Анзов и дори успя да я придума и за танци ! Този човек направи повече за българската дипломация само за няколко минути отколкото Външното ни министерство за 27 години! Като представител на „Медия Мост България“ Анзов в българо-руските отношения съграждането на културни и социални връзки и мостове може да се сравни само с Кольо Фичето !

bulpress tv

И докато бившият ни премиер и президент издигаха стени и кули с години, а Анзов ги събори за секунди !

„Що е маке, все е юнак“ обича да повтаря той и се гордее с корените си от гоцеделчевско, но и закърмената Българщина в него не спира да го тласка да повтаря, че е горд със страната си, че е Българин ! Малко скандален, понякога непохватен, друг път напорист Борист Анзов поема рискове и те носят плодове !
Малцина знаят, че Борис Анзов е единственият Български репортер от последното десетилетие, който е раняван на фронта!Борис Анзов
Той е и в Ирак, и в Сирия, той е на горещите точки, но той разчупи протокола и предизвика най-желязната дама на Кремъл и тя прие предизвикателството !
Докато има такива хора, има и надежда за теб Българийо!

Loading...

ВИЖТЕ ОЩЕ ТУК! 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.