ТОП СКАНДАЛ В ДОСТ

ТОП СКАНДАЛ В ДОСТСнощи са се изпокарали в партия ДОСТ !

Поне трима активисти ще им паднат чалмите от ръководството твърдят запознати !

Снощи в 19.00 часа пред ресторант „Ориентал“ партия ДОСТ раздаваше пакети с храни, което предизвика оживление в най-големия кърджалийски квартал.

Такава безпардонна масова проява няма как да се скрие !

Научили за безплатните продукти, жени идваха пред ресторанта, взимаха пакетите, с логото на ДОСТ и номера на бюлетината за изборите на 26 март върху тях, и си тръгваха.

Някой са се връщали и повторно.„Защо след като г-н Азис от Анкара ни праща по 16 евро за пакет, тази вечер раздадохме пакети, в които има храни само за 12,85 лева.

bulpress tv

ТОП СКАНДАЛ В ДОСТ

В село Рудина днес дадохме 100 пакета, там също е нямало за около 15 лева и то на цени в магазина. Кой отклонява парите и за какво“, гневял се един от активистите в кърджалийския офис на ДОСТ.

На въпрос на „Кой е този г-н Азис, който праща парите от Анкара в Кърджали?“, активистите посочиха, че става дума за депутат в Меджлиса, който често посещава регион Кърджали.
Това съобщиха от сайта 24rodopi.com

Яко се крадат помежду си и пълна липса на отчетност цари в ДОСТ !

Loading...

Колко ли милиони от Анкара ще потънат в джобовете на Местан и неговите активисти дето се казва „един АЛЛАХ само знае“ !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.